Mad Max Beyond Thunderdome ****

Geplaatst: 2 april 2020 in Filmbeoordeling

1985 – Australië
Actie / Avontuur

geregisseerd door George Miller en George Ogilvie
met Mel Gibson, Tina Turner en Bruce Spence

Tina Turner is de meerwaarde in deze film, helaas heeft ze nooit veel in films opgetreden, want ze kon het wel, acteren.

Commentaar 2009:
Dit derde deel van de Mad Max trilogie vond ik ook best goed.
Niet in het minst voor de goed gecaste Tina Turner, ik weet nog goed dat ik indertijd toen de film verscheen speciaal ben gaan kijken omdat Tante Tina erin meedeed, en dat was me toen goed bevallen en dat is het nog steeds.
De locaties en decors zijn in deze prent ook beter dan in de vorige, maar het verhaal is dan weer iets minder dan in beide vorige filmen.
Maar al bij al toch een goede prent.
Dat de trilogie nu niet meer zo goed scoort zal wel te maken hebben met de periode waarin ze is gemaakt, heden ten dage zijn de special effects van een heel andere kwaliteit dan toen.
Misschien dat het 4de deel waarover men toch meer een meer spreekt dat kan bewijzen.

Mad Max Beyond Thunderdome  (Moviemeter)

Mad Max Beyond Thunderdome (2)Mad Max Beyond Thunderdome (5)Mad Max Beyond Thunderdome (10)Mad Max Beyond Thunderdome (3)Mad Max Beyond Thunderdome (6)Mad Max Beyond Thunderdome (4)Mad Max Beyond Thunderdome (9)Mad Max Beyond Thunderdome (11)Mad Max Beyond Thunderdome (8)Mad Max Beyond Thunderdome (12)Mad Max Beyond Thunderdome (7)Mad Max Beyond Thunderdome (1)

Reacties zijn gesloten.