Journey To The Center Of The Earth ****

Geplaatst: 23 februari 2020 in Filmbeoordeling

2008 – Verenigde Staten
Familie / Avontuur

geregisseerd door Eric Brevig
met Brendan Fraser, Josh Hutcherson en Anita Briem

Heb er heel lang mee gewacht om de film eens in 2D te bekijken. En inderdaad de kleuren zijn mooier en je wordt niet afgeleid van het verhaal door de 3D effecten.
Ondertussen weten we allemaal dat 3D niet is doorgebroken en ook de films op DVD en Blu-ray nog amper verschijnen, en ik ben daar niet kwaad om, kijk liever een film in 2D.
Maar deze film dus, mooi gemaakt, leuk verhaal, maar de cast doet het niet zo goed, vooral Brendan Fraser vind ik verkeerd gecast.
Maar ja, da’s mijn mening hé 🙂

Commentaar 2009:
Ik vond het verhaal, dat niet is gebaseerd op het beroemde boek van Verne, maar er wel een rol in speelt, best goed.
Ik heb de film in 3D bekeken op DVD, met de bijgeleverde brilletjes, al zijn die wel onhandig en lastig om aan te wennen.
Gelukkig duurt de film maar anderhalf uur, want langer zou het toch wel vervelend worden om dat gekke brilletje op te houden. (Misschien moet men eens goede 3D brillen in de handel brengen, want er staan nog zulke producties op stapel).
Er zitten wel goede effecten in de film die nog een beetje spectaculairder worden door het 3D effect.
Maar de kleuren gaan wel wat verloren door het dragen van de bril, wat ik wel spijtig vind.
Ik denk dat ik, om ook het verhaal nog eens beter te kunnen volgen, je wordt toch ook wat afgeleid door speciaal op die 3D effecten te letten, de 2D versie later eens bekijken, wellicht zijn de kleuren daarin beter.
Maar al bij al ben ik best tevreden over de prent, het verhaal zit goed en de 3D effecten zijn eens leuk om te zien, al zou ik nu wel niet willen dat men dit bij elke film gaat toepassen…

Journey To The Center Of The Earth (Moviemeter)

Journey To The Center Of The Earth (1)Journey To The Center Of The Earth (4)Journey To The Center Of The Earth (5)Journey To The Center Of The Earth (7)Journey To The Center Of The Earth (6)Journey To The Center Of The Earth (3)Journey To The Center Of The Earth (2)Journey To The Center Of The Earth (8)

Reacties zijn gesloten.