The Box Collector * 1/2

Geplaatst: 16 februari 2020 in Filmbeoordeling

2008 – Canada / België
Thriller

geregisseerd door John Daly
met Onalee Ames, Noah Segan en Lyne Renee

Heb mijn score voor deze film toch wel verlaagd, want na het herbekijken van deze film ben ik toch niet meer zo opgetogen over het geheel.
Lyne Renee is oké, maar voor de rest is het maar pover en Margot Kidder blijft me irriteren in deze film, van haar was ik beter gewend (ze is ondertussen overleden).
Verder is het scenario ook niet veel soeps, dus maar beter vergeten deze film, tenzij je wil genieten van onze Belgische schoonheid 🙂

Commentaar 2009:
Dit is de eerste internationale film die Lyne Renee (in België bekend onder haar echte naam Line Van Wambeke ("Kinderen Van De Windt")), nadat ze uit België is vertrokken om haar geluk te zoeken in Hollywood.
Ze doet het hier aardig goed, al hoop ik dat haar 2de film die met meer promotie onlangs in de zalen is verschenen ‘The Hessen Affair", meer diepgang en beter zal gemaakt zijn dan deze prent, die ook zeer weinig aandacht heeft gekregen en bijna niet te verkrijgen is op DVD. (Ik heb hem gratis gekregen bij P-Magazine).
Ze doet het aardig in deze prent dus, wat niet kan gezegd worden van een rot in het vak, Margot Kidder, die een beetje aan overacting doet naar mijn mening.
Ook is de montage niet altijd goed gedaan en merk je af en toe toch wat amateurisme bij de makers van deze film.
Dat dit een co-productie is met België merk je aan de cast, met een ‘figuurlijk’ mooi optreden van (ook al Belgische) Marie Vinck en een kleine rol voor de Nederlandse acteur Victor Löw.
De relatief lage score is alleen te wijten aan het feit dat de film nogal rommelig is gemaakt, en het scenario toch een betere uitwerking verdiend.
Maar ik hoop van onze Belgische Lyne Renee nog meer internationale filmen te zien waar ze kan tonen wat ze echt in haar mars heeft.

The Box Collector (Moviemeter)

Box Collector

Reacties zijn gesloten.